Een mooie buitenruimte, dat doen we graag samen.

Wij zijn Groen-aannemingsbedrijf Punt B.V. Onze medewerkers zult u de komende jaren dagelijks in Zevenhuizen, Oud Verlaat en bedrijventerrein Hooge Veenen aantreffen. Wij ruimen het zwerfafval op en onderhouden het groen en de watergangen. En dat doen wij op een duurzame manier.

Wij werken vooral met milieubesparende apparaten en proberen zoveel mogelijk te recyclen. Daarnaast dragen we ons steentje bij met het vergroten van de biodiversiteit. Een aantal van onze medewerkers heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Met een opleiding en persoonlijke begeleiding kunnen we hen aan een vaste baan helpen.

Natuurlijk gaan we met veel partijen samenwerken: het Platform Zevenhuizen Leeft!, het Dorpspanel Zevenhuizen, het Wijkteam, firma J. van Dorp en Zn., het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard en uw gemeente. En we stemmen onze werkzaamheden af met natuurorganisaties en belangenverenigingen. Samen gaan we hard aan de slag om uw omgeving buiten zo mooi mogelijk te maken!

Wij willen ook graag samenwerken met u. Heeft u een goed idee over de buitenruimte of wilt u zelf iets aanpakken? Laat het ons weten. De medewerkers van Punt helpen u graag met materiaal, gereedschappen, mankracht en geven u praktische tips. Verschillende initiatieven kunt u hier op de website vinden.

Zevenhuizen Leeft!
Groenaannemingsbedrijf Punt B.V.

Telefoon: 010-7670479
E-mail: zevenhuizenleeft@zuidplas.nl