Enige tijd geleden, mei 2017, hebben wij u geinformeerd over de inzet van Social Return On Investment (SROI) in de gemeente Zevenhuizen. Wij zijn samen het werkgeversservicepunt Rijnmond en de gemeente een pilottraject ingegaan.

Gedurende het traject hebben de kandidaten ervaring bij ons opgedaan in de groenvoorziening en geleerd wat wij als bedrijf doen. Daarnaast hebben wij de kandidaten een cursus groenvoorziening gegeven waarbij verschillende onderpen aan bod zijn gekomen zoals;  onderhouden van groenvoorziening, beeldbestek, schoffelen, bosmaaien en veilig werken langs de weg.

Naast bovengenoemde cursus hebben zij het VCA behaald en een extra cursus bosmaaien en heggenschaar gevolgd waarvoor zij een certificaat hebben ontvangen.

De pilot groep bestond uit gemotiveerde en enthousiaste kandidaten, waarvan 5 kandidaten een arbeidscontract hebben gekregen bij ons. Een zeer geslaagd project!

 

Zevenhuizen Leeft!
Groenaannemingsbedrijf Punt B.V.

Telefoon: 010-7670479
E-mail: zevenhuizenleeft@zuidplas.nl

  

Doe mee!

Bent u geïnspireerd door de verschillende projecten van bewoners en heeft u zelf ook ideeën hoe uw straat leefbaarder kan worden?
Meld dan nu uw initiatief aan bij de gemeente, of sluit u aan bij een bestaand initiatief!